Інсайдери назвали 7 причин пропустити iPhone 16 і дочекатися iPhone 2025 року

iPhone 17 що відомо: це буде один із найцікавіших айфонів / фото MacRumors

В останні місяці інсайдери повідомляють дедалі більше подробиць про майбутні смартфони iPhone 17. Ранні чутки натякають на масштабний апгрейд айфонів у 2025 році, за мірками якого перехід з iPhone 15 на iPhone 16 здаватиметься мінорним.

Авторитетне видання Tom’s Guide зібрало сім великих змін в iPhone 17, які здатні втримати всіх користувачів від купівлі більш ранніх моделей і дочекатися презентації восени 2025 року.

  • Частота оновлення 120 Гц для всіх моделей. Цього року Apple збереже використання застарілих екранів з частотою 60 Гц в iPhone 16 і 16 Plus, а ось уже наступного року базові моделі нарешті отримають 120-герцові OLED-екрани ProMotion. Це означає, що прокручування й анімації працюватимуть набагато плавніше.
  • iPhone 17 Pro Max стане першою моделлю з трьома 48-Мп камерами. 2025 року Apple нарешті завершить перехід усіх задніх камер на 48-мегапіксельні датчики, включно з телеоб’єктивом з оптикою Tetraprism.
  • З’явиться нова модель iPhone 17 Slim. Slim має стати найтоншим телефоном в історії компанії з абсолютно новим дизайном. А в плані позиціонування і вартості він буде крутішим, ніж Pro Мах.
  • Більш швидкі чіпи A19 Pro. Флагманські iPhone 17 першими на ринку отримають 2-нанометрові чіпи виробництва TSMC. І це при тому, що 3-нм досі є тільки в Apple.
  • Краща енергоефективність. Є відомості, що Apple розробляє власний акумулятор, який почне впроваджувати в усі свої девайси, починаючи з 2025 року. І першими нові батареї отримають Айфони.
  • 24-мегапіксельна селфі-камера. Цей компонент не оновлювався з часів iPhone 11, який отримав роздільну здатність 12 мегапікселів. Тепер фото на «фронталку» стануть чіткішими, яскравішими і з більшою кількістю деталей.
  • 12 ГБ ОЗП у моделях Pro. На відміну від них, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, найімовірніше, збережуть колишні 8 ГБ. Збільшення оперативної пам’яті поліпшить багатозадачність смартфонів, дозволяючи одночасно відкривати більше додатків у фоновому режимі.
  • Ранні чутки натякають, що в наступних чотирьох поколіннях саме iPhone 17 буде найцікавішим модельним рядом. Що стосується iPhone 16, то ключовим нововведенням цього року стануть Pro-моделі Pro, що виростуть в розмірах, і поява ще однієї кнопки на корпусі.

    Відео дня

    Так чи інакше, прем’єра iPhone 17 відбудеться не раніше осені 2025 року, тому багато що ще може змінитися. А ось iPhone 16 вийдуть через півтора місяця. Раніше в мережі показали, який вигляд матимуть базові iPhone 16 у всіх кольорах

    А вже у 2026 році Apple представить свій перший складаний iPhone. Інсайдери кажуть, що компанія має намір «голосно» вийти на ринок, тому не поспішає з випуском такого пристрою. На відміну від більшості конкурентів, він складатиметься назовні, а не всередину.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *