Із Дніпра передали на фронт вантажівки, тепловізори та пристрої нічного бачення

Відео Відповідальний бізнес Дніпра передав військовим частинам на Запорізькому напрямку та сході 11 потужних вантажівок і майже 70 тепловізорів та пристроїв нічного бачення.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Разом із командувачем військ ОК "Схід" Андрієм Гнатовим передали військовим частинам 11 вантажівок. Це тільки одна з партій – загалом цими днями на передову відправляються понад півсотні таких. На підмогу оборонцям – й тепловізори та пристрої нічного бачення. Їх майже сім десятків. Обладнання незамінне, аби вчасно виявляти та знешкоджувати ворога", — поінформував Лисак.

За його словами, вантажівки є саме тими автівками, які потрібні для фронтового бездоріжжя. Вони надійні, повнопривідні, мають високий кліренс.

Кожна з машин пройшла техогляд і вже готова виконувати бойові завдання, а саме: перевозити боєприпаси, буксирувати техніку й озброєння.

“Потужна допомога – від відповідального бізнесу. Друзів, які завжди готові підтримати найнеобхіднішим. Завжди відгукуються на запити захисників”, — додав начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, Вінницька громада передала прикордонникам, які виконують бойові завдання на сході країни, понад 240 дронів і тепловізори.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *