Із Донеччини за тиждень евакуювали понад 100 цивільних

На Донеччині рятувальники за минулий тиждень допомогли евакуюватися ще 108 цивільним.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС у Донецькій області.

«Співробітники Головного управління продовжують надавати допомогу під час евакуації людей з прифронтових населених пунктів Донеччини. Протягом минулого тижня рятувальники евакуювали із зони активних бойових дій мешканця селища Нью-Йорк Бахмутського району, а також надали допомогу 107 особам в пунктах збору та посадки до евакуаційного транспорту», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що піротехніками ДСНС протягом тижня було обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 56,87 га території області, виявлено та знищено 274 одиниці ВНП.

Крім того, рятувальники Донеччини за тиждень розвантажили та розвезли понад 19,64 тонни гуманітарного вантажу мешканцям прифронтових населених пунктів регіону.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини залишаються близько 472 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 415 тис. людей, з них понад 168,77 тис. дітей.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *