​»Жирона» зіграє проти «Барселони» в 5-му турі Ла Ліги

Чекаємо Віктора Циганкова у старті «Жирони».

Гравці «Жирони» (архівне фото)

Сьогодні відбудеться матч 5-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зустрінуться «Жирона» українця Віктора Циганкова та «Барселона». 

Гра відбудеться в Жироні на стадіоні «Монтіліві» і розпочнеться о 17:15 за київським часом.

Ще два роки тому це був би пересічний матч чемпіонату Іспанії, але після сенсаційного сезону-2023/24 від «Жирони» його розглядають як головний у турі. 

У минулому чемпіонаті «Жирона» виграла у «Барселони» обидва матчі  з рахунком 4:2. Ба більше, вона також до останніх турів вела боротьбу за 2-ге місце в Ла Лізі.

Півзахисник збірної України Віктор Циганков виступає у «Жироні» вже майже два роки. За цей час він став одним із лідерів команди, за прогресом якого стежать відомі європейські клуби. 

«Барселона» цього сезону стартувала ідеально, зокрема — перемогла «Вальядолід» з рахунком 7:0.  Наразі за чотири стартові тури нового сезону Ла Ліги «Барселона» очолює турнірну таблицю з 12-ма очками.  «Жирона» має 7 очок і посідає п’яте місце.  

Що ж до цього матчу, то експерти Favbet  абсолютним фаворитом цього матчу вважають «Барселону». Коефіцієнт на перемогу підопічних Дітера Фліка — 1,89. На успіх команди «Жирони» – 4,35. Ціна нічиєї – 4,10.

Фахівці також очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,54 бала. На аналогічний тотал менше – 2,56.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *