Жителі Тернопільщини зможуть отримати гранти на бізнес від Червоного Хреста — кого стосується

Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України приймає заявки на грантове фінансування для започаткування, розвитку чи відновлення власної справи.

Отримати допомогу можуть внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в Тернопільській громаді, а також родини місцевих жителів, що постраждали через війну, передає Укрінформ з посиланням на Тернопільську міську раду, передає Укрінформ. 

«Участь можуть узяти внутрішньо переміщені особи з реєстрацією в Тернопільській громаді, а також домогосподарства з місцевого населення, постраждалі від наслідків війни. Подати заявки можна до 15 квітня цього року. Сектори, які можуть претендувати на фінансування: сільське господарство, виробництво, послуги, торгівля», — йдеться у повідомленні.

Як уточнила речниця Тернопільської обласної організації Червоного Хреста, гранти можуть отримати ветерани та їх родини, рідні загиблих військових, а також сім’ї учасників бойових дій.

Підтримати планують 60 найкращих бізнес-ідей, кожна з яких отримає до 100 тис. гривень.

Для того, що узяти участь у відборі заявок на конкурс потрібно: перейти за посиланням та завантажити на свій персональний комп`ютер зразок анкети учасника програми грошової допомоги та шаблон бізнес-плану. Заповнити анкету в друкованому вигляді та принести разом з пакетом документів (оригінали + їх ксерокопії).

Прийом документів проводиться за адресою: м.Тернопіль, вул. Мостова бічна, 6, з понеділка по п’ятницю, з 10:00 по 15:00.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині цьогоріч ветерани та члени сімей отримають 7,7 млн грн грантових коштів на започаткування або розвиток власної справи.

Фото: espreso.tv

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *