Журналісти обрали найкращі недорогі смартфони для купівлі у 2024 році

Топ смартфонів 2024: недорогі моделі для різних користувачів / фото Phone Arena

За останні роки виробникам смартфонів вдалося вивести бюджетні апарати на новий рівень. Багато з них пропонують покупцям широкий функціонал і чудову продуктивність, без дійсно серйозних компромісів.

Редактори порталу Phone Arena відібрали якісні телефони з категорії «топ за свої гроші», з покупкою яких ви точно не прогадаєте. Топ розділили на п’ять груп, серед яких також виділили бюджетні Айфони.

Найкращі бюджетні Android до $500

  • Google Pixel 8a. Практично ідеальний смартфон за свої гроші. У нього в арсеналі OLED-дисплей з частотою 120 герц, фірмовий чипсет Tensor G3, а подвійна камера на 64+13 Мп знімає краще за більшість Андроїдів у цьому ціновому сегменті. З недоліків: товста рамка навколо екрана і повільна зарядка.
  • OnePlus 12R. Смартфон отримав процесор Snapdragon 8 Gen 2 з великою камерою охолодження – за цим показником він перевершує всіх конкурентів. У нього також найбільший екран: 6,8-дюймовий OLED з плавною частотою оновлення 120 Гц. Але камери знімають не так добре, як Pixel.
  • Відео дня

    Журналісти обрали найкращі недорогі смартфони для купівлі у 2024 році

    OnePlus 12R

    Найкращі бюджетні Android до $400

  • Samsung Galaxy A35. Пристрій отримав яскравий 120-герцовий AMOLED-екран на 1000 ніт і велику батарею місткістю 5000 мАг. Система камер також досить хороша, як для своєї ціни. Недоліки теж є: це не зовсім швидкий чипсет Exynos 1380 і всього 6 ГБ оперативної пам’яті.
  • Nothing Phone (2a). Девайс вийшов зі знайомим світлодіодним «гліфом» на задній панелі, тож це, імовірно, найкрасивіший бюджетний телефон з усіх. Також у нього все добре з продуктивністю і камерами. Але на глобальному ринку зараз його знайти досить складно.
  • Журналісти обрали найкращі недорогі смартфони для купівлі у 2024 році

    Nothing Phone (2a).

    Найкращі бюджетні Android до $300

  • Moto G Power 5G (2024). На тлі інших бюджетників у своєму класі він виділяється «задником» з натуральної шкіри, підтримкою бездротової зарядки і значним часом автономної роботи. Але його РК-екран, виглядає далеко не так добре, як OLED у конкурентів.
  • OnePlus Nord N30 5G. Головними перевагами тут є чистий і плавний користувальницький інтерфейс і типова для бренду надшвидка зарядка: від 0 до 100% менше, ніж за годину. Компроміси, на які вам доведеться піти, включають відсутність надширококутної камери і середній час роботи батареї.
  • Журналісти обрали найкращі недорогі смартфони для купівлі у 2024 році

    OnePlus Nord N30 N30 5G

    Найкращі бюджетні Android до $200

  • Samsung Galaxy A15 5G. Можливо, не найстильніший телефон на ринку, але один з найбільш просунутих у своєму класі. Цей апарат відрізняється від інших наявністю AMOLED-екрану з роздільною здатністю Full HD+, щедрих 128 ГБ пам’яті і батареї на 5000 мАг, якої конкретно тут вистачає на дві доби роботи. А отримувати оновлення ОС він буде цілих чотири роки.
  • Moto G 5G (2024). Хоч екран у нього РК, зате підтримується підвищена герцовка 120 Гц на відміну від 90 Гц у Galaxy A15. Це ідеальний варіант для перегляду відео і скролінгу соцмереж. На задній панелі розміщена 50-Мп основна камера і фактично непотрібна 2-Мп макро, але головна особливість – це неймовірно доступна ціна.
  • Журналісти обрали найкращі недорогі смартфони для купівлі у 2024 році

    Moto G 5G (2024)

    Найкращий бюджетний iPhone

  • Якщо вам потрібен дійсно дешевий iPhone вартістю до 500 доларів, ваш єдиний варіант – iPhone SE 3, який Apple продає за $429. У нього цілком пристойні характеристики як для субфлагмана, але доведеться миритися з крихітним 4,7-дюймовим екраном і жирними рамками.
  • Якщо ви хочете iPhone у сучасному дизайні і готові трохи вийти за рамки бюджету, автори Phone Arena порадили iPhone 14. На відміну від SE, у нього більший 6,1-дюймовий OLED-екран, кращий час автономної роботи і камера. Але й коштує він 600 доларів.

  • Журналісти обрали найкращі недорогі смартфони для купівлі у 2024 році

    У iPhone 14 екран набагато більший, ніж у SE, і більш сучасний дизайн

    Раніше цього місяця в Європі вийшов смартфон Honor, від якого шаленіють китайські користувачі. Він не б’є рекорди продуктивності, зате є найтоншою моделлю на ринку.

    Новий рейтинг десяти бюджетних смартфонів, які найбільше продаються, показав, що пристрої Xiaomi і Samsung домінують на ринку. Redmi 13C же став смартфоном, який найбільше купують за ціною до 150 доларів.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *