Кадиров одружив 17-річного сина з 14-річною онукою двоюрідного брата: причина

Кадиров намагається гарантувати безпеку дітям у разі своєї смерті за допомогою шлюбних союзів / Фото: Associated Press

Кадиров зіграв весілля двом неповнолітнім синам. Навіщо "дон-дону" дитячі весілля, йдеться у матеріалі.

Скандальний голова Чечні Рамзан Кадиров таємно одружив своїх двох синів – 17-річний Елі та 16-річний Адам 8 червня зіграли весілля з онукою депутата Держдуми Адама Делімханова та донькою сенатора Сулеймана Геремєєва відповідно. Одній з обранок може бути не більше 14 років.

Про це повідомляє «Нова газета. Європа».

Про весілля стало відомо через ДТП

На відміну від пишного весілля старшого сина Ахмата у березні минулого року, цього разу урочистості відбулися в обстановці безпрецедентної таємності.

Про весілля вдалося дізнатися лише через ДТП на трасі «Кавказ». У день урочистостей Державтоінспекція РФ оточила трасу. Але в якийсь момент силовики спіймали ґаву і пропустили на дорогу машину «Форд». Броньований «Роллс-Ройс» із колони синів Кадирова протаранив «Форд». Кортеж навіть не зупинився і поїхав далі. Водія «Форда» госпіталізовано, співробітників «ГІБДД» «жорстоко покарано».

Що відомо про наречених

Скандальновідомий 16-річний Адам Кадиров одружився з дочкою Сулеймана Геремєєва — двоюрідного брата Делімханова та дядька фігуранта справи про вбивство Бориса Нємцова Руслана Геремєєва. Особу та вік цієї нареченої журналістам встановити не вдалося.


Кадиров одружив 17-річного сина з 14-річною онукою двоюрідного брата: причина

Адам Кадиров разом із батьком


Кадиров одружив 17-річного сина з 14-річною онукою двоюрідного брата: причина

Депутат Держдуми РФ Адам Делімханов та син президента Чечні Адам Кадиров / Фото: із соцмереж

17-річний Елі Кадиров одружився з онукою депутата Держдуми Адама Делімханова. За даними низки ЗМІ, він доводиться Рамзану Кадирову двоюрідним братом. За даними журналістів, доньці Делімханова зараз 31 рік. Вона вийшла заміж у 17 років. Таким чином виходить, що внучка Делімханова ніяк не може бути старшою за 14 років.

Навіщо Кадиров поспішає із шлюбами своїх дітей

Видання зазначає, що з багатьох дітей «дон-дону», тільки старша дочка Айшат вийшла заміж після досягнення повноліття. Далі видання розповідає такі речі, які ми можемо прочитати лише у підручниках з історії про шлюбні угоди Середньовіччя.

Невиліковно хворий Кадиров боїться за долю своїх дітей і намагається гарантувати їм безпеку у разі своєї смерті за допомогою шлюбних союзів.

Усі старші дочки «прилаштовані» в сім'ї, вірність яких Кадирову не обумовлена його піднесенням, і які родом з його села. Таким чином, «дон-дон» сподівається, що ці роди захистять його дочок у разі його смерті.

Раптові весілля юних синів Елі та Адама також є шлюбними союзами.

«Делімханови і Геремєєви перебувають у родинних відносинах, і за своєю впливовістю, багатством і навіть чисельністю озброєних загонів разом вони можуть потягатися з самим Кадировим. Щоб перевершити його, їм не вистачає лише одного — близьких відносин з президентом Путіним», — пише «Нова газета».

Зазначимо, що, за даними ЗМІ, скандально відомого Адама Кадирова – любителя нагород та медалей, який у СІЗО побив ув'язненого кримчанина Микиту Журавеля – у 2008 році народила наложниця Кадирова Заміра Джабраїлова. Їй на той момент було 15,5 років.

З усіх дітей Кадирова зберегти вплив і забезпечити безпеку після смерті батька набагато нижче шансів, ніж у решти, у старшого сина Ахмата – його одружили з дочкою власника мережі стоматологічних клінік у Чечні.


Кадиров одружив 17-річного сина з 14-річною онукою двоюрідного брата: причина

Ахмат Кадиров на зустрічі з Путіним. Фото: росЗМІ

Шлюб був не особливо вигідний для Кадирова з погляду впливу. Але за інформацією від джерел, Ахмата спішно одружили проти його волі, тому що він закохався в «простолюдинку», що було з точки зору «дон-дона» взагалі неприпустимо.

Раніше у ЗМІ писали, що у Рамзана Кадирова – гарем неповнолітніх наложниць, а одна з них народила йому дитину у 15 років.

Читайте також:

  • У разі смерті Кадирова на Путіна чекає важка дилема – The Sunday Times
  • Серед керівників Чечні виявили 30 родичів Кадирова
  • РФ продає українських полонених на «чорному» ринку: скандальна заява The Times

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *