Ключові особливості Samsung Galaxy S25 Ultra розкрито за пів року до анонсу

Потрібно чекати Galaxy S25 Ultra: там одразу три фішки, які порадують фанатів / фото Samsung

Авторитетний твітер-інсайдер Ice Universe, відомий за численними правдивими публікаціями, розкрив низку характеристик Galaxy S25 Ultra. Судячи з усього, топовий флагман Samsung серйозно зміниться.

Якщо повідомлення вірні, то новинка отримає корпус із закругленими кутами – за дизайном пристрої нагадуватимуть Galaxy Note 7 2016 року. Завдяки цьому смартфоном буде зручніше користуватися – він не буде впиватися в руку.

До всього іншого інсайдер заявив, що Galaxy S25 Ultra стане найтоншим смартфоном у серії Galaxy Ultra. Товщина корпусу девайса складе всього 8,4 мм. Для порівняння: в S21, 22 і 23 Ultra цей показник дорівнював 8,9 мм, а в S24 Ultra – 8,6 мм.

Відео дня

Ключові особливості Samsung Galaxy S25 Ultra розкрито за пів року до анонсу

Приблизно так виглядатимуть кути корпусу Samsung Galaxy S25 Ultra

Ще ходять чутки, що смартфони Galaxy S25 будуть оснащені процесорами від MediaTek замість Qualcomm. Річ у тім, що Snapdragon 8 Gen 4 обіцяє стати найдорожчим чипсетом бренду в історії, і Samsung хоче перейти на більш доступні процесори, щоб утримати ціну на свої флагмани. Таке рішення навряд чи позначиться на продуктивності, але дало б змогу уникнути зростання цін.

У ранніх повідомленнях йшлося про те, що Samsung помітно «прокачає» камери в Galaxy S25 Ultra. Компанія нарешті позбудеться 10- і 12-мегапіксельних сенсорів, підвищивши роздільну здатність до 50 мегапікселів.

Очікується, що Samsung представить нову флагманську серію в січні 2025 року і до цього часу корейський бренд планує випустити Galaxy S24 FE. Він отримає дизайн і начинку від топових моделей Galaxy цього року, але коштувати при цьому буде помітно дешевше.

На 2024 рік у Samsung заплановано ще багато новинок. У липні анонсують нове покоління складних смартфонів, новий годинник для конкуренції з Apple Watch Ultra і Galaxy Ring – дебютний смарт-перстень. А на осінь компанія запланувала випуск двох недорогих смартфонів із гнучким дисплеєм.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *