Корнієнко передав громадам Житомирщини автобуси від Естонії

Фото Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко та народний депутат Арсеній Пушкаренко передали Горщиківській та Олевській громадам Житомирщини два автобуси від Естонської Республіки для освітніх та гуманітарних завдань.

Про це Корнієнко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні мав нагоду відвідати ліцей Горщиківської громади Житомирщини. Передали з Арсенієм Пушкаренком два автобуси від Естонської Республіки Горщиківській та Олевській громадам для освітніх та гуманітарних завдань», — поінформував він.

Політик висловив вдячність партнерам, що підтримують та допомагають в цей час.

«Завдяки вступу в Європейський Союз і проєктам регіонального вирівнювання громади у найближчі роки отримають додаткові ресурси для розвитку. Наближення європейського рівня українських громад — важливе для нас завдання», — наголосив перший віцеспікер українського парламенту.

Водночас політики подякували викладачам за їхній внесок в освітній процес та навчання молодого покоління.

Окрім того, Корнієнко та Пушкаренко в межах відкритого уроку на тему «Вступ до ЄС» поспілкувалися з випускниками про їхні плани на майбутнє, а також перспективи, якими можуть вони скористатися в контексті євроінтеграції України.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко, народні депутати та посол Естонії в Україні Аннелі Кольк передали військову допомогу прикордонним загонам в межах робочої поїздки на Рівненщину.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *