«​Кривбас» зіграє проти чеської «Вікторії» в матчі кваліфікації Ліги Європи

Для криворіжців це — перше потрапляння у єврокубки після відновлення.

Сьогодні, 8 серпня, в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи сезону-2024/25 криворізький «Кривбас» зіграє проти чеської «Вікторії» (Пльзень).

Матч відбудеться на однойменному стадіоні у місті Кошице і розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Головним арбітром буде австрієць Себастьян Гісхамер. Його помічниками — Роланд Рідель і Сантіно Шрайнер, а резервним рефері призначений Ягер Крістофер.

Орієнтовні склади:

  • «Кривбас»: Кліщук — Бандейра, Романчук, Стецьков, Дібанго, Луньов, Вакулко, Твердохліб, Кузик, Хомченовський, Аду.
  • «Вікторія» : Єдлічка — Двех, Гранац, Ємелка, Копіц, Калвах, Черв, Каду, Шульц, Видра, Вашулін.

Матч-відповідь відбудеться 15 серпня в Пльзені о 20:00 за київським часом.

Переможець двоматчевого протистояння вийде до раунду плейоф кваліфікації Ліги Європи, де позмагається за путівку до групового етапу з шотландським «Хартсом». Переможений у дуелі українського та чеського клубів у раунді плейоф зіграє з іспанським «Бетісом».

У сезоні-2023/24 криворіжці тривалий час боролися за золоті медалі в Українській Прем’єр-лізі, проте завершили турнір на -3-й сходинці. Для «Кривбасу» це — перше потрапляння у єврокубки після відновлення.

Перед першим матчем кваліфікації Ліги Європи «Кривбас» зіграв 7 товариських і поступився лише турецькому Різеспору. Також на минулих вихідних криворіжці зіграли в 1 турі УПЛ і мінімально перемогли «Чорноморець.

«Вікторія» також стала третьою командою в місцевому чемпіонаті, пропустивши вперед дві команди з Праги — «Спарту» та «Славію».

Раніше команди раніше ніколи не зустрічалися між собою. Більше того, криворізький клуб ще не грав проти команд із Чехії. «Вікторія» ж лише двічі грала проти українських клубів — на її рахунку перемога та нічия у матчах проти «Шахтаря».

Що ж до цього матчу, то аналітики Favbet вважають, що фаворитом матчу є чеський клуб. На перемогу «Вікторії» можна поставити з коефіцієнтом 1,65, на нічию – 4,45, а на виграш криворізького клубу – 5,80. На те, що «Кривбас» вийде до наступної стадії, приймаються ставки з коефіцієнтом 5,10. Підсумковий успіх чеської команди – 1,17.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *