Ліга Європи: Трубін програв серію пенальті, «Баєр» досі без поразок у сезоні

«Аталанта» вибила головного фаворита турніру, а «Рома» виграла італійську дуель.

Анатолій Трубін після програшу «Марселю»

У футбольній Лізі Європи визначилися півфіналісти. Боротьбу за трофей продовжують італійські «Аталанта» та «Рома», німецький «Баєр» з Леверкузена та кривдник «Шахтаря» «Марсель».

Як зазначає УЄФА, французька команда на своєму шляху до наступної стадії обіграла «Бенфіку», за яку виступає ексфутболіст чемпіона України Анатолій Трубін. Наш голкіпер провів у воротах увесь матч і взяв участь у серії пенальті, яка й визначила переможця. На жаль для «орлів» та Трубіна, гравці «Марселя» з позначки були влучнішими.

«Баєр» після гучного святкування дострокового чемпіонства в Бундеслізі провів непереконливий поєдинок проти «Вест Гема». Підопічні Чабі Алонсо тривалий час поступалися в рахунку, але наприкінці зустрічі все ж змогли відігратися. Таким чином їхня безпрограшна серія сягнула вже 44 матчів — це абсолютний рекорд серед команд топ-5 ліг Європи.

«Аталанта» після розгромної перемоги над «Ліверпулем» тиждень тому мала завдання просто не розгубити перевагу у три м’ячі. Це команді з Бергамо і вдалося: хоча англійці швидко вийшли вперед завдяки голу Салаха з пенальті, ні на що більше їх не вистачило. Юрген Клопп прикро завершує свій останній єврокубковий сезон на чолі «червоних».

В італійському дербі «Роми» та «Мілана» усе віришив перший тайм, де римляни відзначилися двічі, а потім опинилися в меншості. Проте навіть попри перевагу суперника у кількості гравців, господарі «Стадіо Олімпіко» довели гру до перемоги. «Мілан» відквитав лише один м’яч і вилетів з Ліги Європи.

  • У Лізі чемпіонів напередодні півфіналістами стали «Реал» Андрій Луніна, який був героєм серії пенальті, та мюнхенська «Баварія».
  • Ще раніше місця у топ-4 гарантували собі «Боруссія» Дортмунд та «ПСЖ».

 

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *