Ліга чемпіонів: Андрій Лунін і його «Реал» вийшли до фіналу

У драматичному матчі мадридці обіграли мюнхенську «Баварію».

«Реал» — фіналіст Ліги чемпіонів

У фіналі футбольної Ліги чемпіонів проти дортмундської «Боруссії» зіграє мадридський «Реал». Новоспечені чемпіони Іспанії були за крок від вильоту з турніру, але спромоглися на розкішний камбек на рідному «Сантьягу Бернабеу» проти мюнхенської «Баварії».

Українець Андрій Лунін, попри готовність до гри Тібо Куртуа, знову вийшов у стартовому складі «вершкових». І саме Луніну першому довелося виймати м’яч зі своїх воріт. Проте сталося це аж у другому таймі. Перша ж половина зустрічі дещо розчарувала тих, хто очікував феєричного видовищного футболу — нулі.

«Баварія» відкрила рахунок на 68-ій хвилині. Незлагодженістю в обороні господарів скористався Альфонсо Девіс, удар якого цілком можна записати до категорії «тих, що не беруться».

«Реал» відігрався після жахливої помилки голкіпера німців Мануеля Ноєра. Хоселу з близької відстані зіграв на добиванні. А вже на початку компенсованого часу той-таки Хоселу замкнув простріл Рюдігера. Спершу бригада арбітрів з Польщі на чолі із Шимоном Марчиняком зафіксувала офсайд, але після перегляду відеоповтору гол було зараховано. Дубль іспанського нападника — і «Реал» перемагає та крокує до фіналу.

Вирішальний матч відбудеться 1 червня у Лондоні на стадіоні «Вемблі».

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *