Ліга Чемпіонів: Лунін герой «Реала», «Арсенал» Зінченка вилетів

Український голкіпер взяв два пенальті у післяматчевій серії, а капітан збірної так і не отримав шансу вийти на поле.

Андрій Лунін у грі проти «Ман Сіті»

У футбольній Лізі чемпіонів визначено усіх учасників півфіналу. «Арсенал» Олександра Зінченка так і не зміг побороти прокляття «Баварії», а «Реал» Андрія Луніна влаштував легендарну битву з «Манчестер Сіті».

Як пише УЄФА, поєдинок на «Сіті оф Манчестер Стедіум» розпочався з несподіваного голу мадридців — Родріго результативно завершив контратаку, коли, здавалося, господарі взяли гру під свій контроль. Після цього «Реал» і далі робив ставку на швидкі випади, а підопічні Пепа Гвардіоли довго й безуспішно намагалися знайти шлях до воріт Луніна у позиційних діях.

Втриматися іспанцям не вдалося: невдалі дії Рюдігера призвели до голу де Брейне. Український голкіпер після удару впритул був безсилим. Втім обидва — і Рюдігер, і Лунін — мали стати героями пізніше.

Без голів до фінального свистка, сухо в екстратаймах — і долю путівки до півфіналу вирішувала серія пенальті. Для «Реала» вона почалася з шоку: Модрич не зміг переграти Едерсона. Проте розпач швидко змінився тріумфом: Андрій Лунін парирував два поспіль удари. І саме Рюдігер останнім точним ударом вивів мадридців до наступної стадії. Чинний володар трофею «Сіті» свій титул не захистить.

Значно менше драми було у Мюнхені. «Баварія» мінімально обіграла «Арсенал» завдяки голу Кімміха, а Олександра Зінченко так і не вийшов на поле з лави запасних.

  • Напередодні своє місце в півфіналі ЛЧ забронювали «Боруссія» Дортмунд і «ПСЖ».
  • У наступній стадії «Реал» зіграє з «Баварією», а німці з парижанами.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *