Ліга чемпіонів: Трубін пропустив тричі, суперники «Шахтаря» програли

Невдалий вечір для українського голкіпера лісабонської «Бенфіки».

Барселона — Баварія 4:1

У футбольній Лізі чемпіонів зіграно усі матчі третього туру оновленого основного етапу. Погляд українських вболівальників був здебільшого зосереджений на двох поєдинках: «Бенфіка» Анатолія Трубіна приймала «Феєнорд», а майбутній суперник «Шахтаря» мюнхенська «Баварія» поїхала в гості до «Барселони».

Хороших новин для українського голкіпера у складі «орлів» цього вечора не було: португальський клуб провів на диво блідий поєдинок проти нідерландців, а у воротах Трубіна побувало аж чотири м’ячі. Щоправда одне взяття воріт зараховане не було. «Бенфіка» ж відповіла лише одним результативним ударом — поразка 1:3.

Водночас матч на Олімпійському стадіоні у Барселоні показав, що «Баварія» в цьому сезоні аж ніяк не в найкращій формі. Господарі провели впевнену гру, а справжнім героєм став бразилець Рафінья, в активі якого хет-трик у ворота Ноєра. Своїй колишній команді забив і Роберт Левандовський. А загалом «Барселона» святкувала перемогу 4:1.

Програв колектив, з яким «Шахтар» зустрінеться вже у наступному турі: «Янг Бойз» вдома довго втримував нічию проти «Інтера», але все ж пропустив у компенсований час. «Манчестер Сіті» познущався над празькою «Спартою» 5:0, а «Ліверпуль» на виїзді мінімально обіграв «Лейпциг». І саме англійці разом зі ще одним представником АПЛ «Астон Віллою» після трьох турів очолюють турнірну таблицю — максимальний результат у 9 очок. 

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *