Лиховій пішов з посади в ОСУВ «Таврія»

Лиховій прокоментував своє звільнення / фото Dmytro Lykhoviy

Речник оперативно-стратегічного угруповування військ (ОСУВ) «Таврія» Дмитро Лиховій оголосив, що йде зі своєї посади.

«З учорашнього дня я вже не начальник відділу зв’язків з громадськістю і не речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія», де обстановка так само важка, але контрольована — завдяки зусиллям кожного солдата й офіцера, який тягне цю пекельну фронтову лямку», – написав Лиховій. 

Він також подякував членам команди, командуванню, попередникам та військовим з якими проходив службу на цій посаді. 

Відео дня

«Це була дуже відповідальна і виснажлива робота без вихідних, де майже немає часу на сон. Ми з нашою невеличкою командою з Управління зв’язків з громадськістю зайшли в комунікації ОСУВ на одному з відносно найгарячіших відрізків цього етапу великої війни. Поставлені задачі виконали, хай це й була посада для значно вищого звання, ніж моє піджачно-капітанське», – зазначив Лиховій. 

Крім того, екс-речник зазначив, що повертається до виконання повсякденних обов’язків як офіцер Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ. Нагадаємо, про звільнення ще одного речника – Повітряних сил – Юрія Ігната стало відомо напередодні. 

Що відомо про Дмитра Лиховія

Дмитро Лиховій у цивільному житті був засновником та головним редактором українського інтернет-видання «Новинарня». У листопаді минулого року мобілізувався до лав ЗСУ. Отримав військове звання «капітан».

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *