Лише за одну ніч у Вінниці спинили 10 п'яних водіїв

В ніч з 1 на 2 липня у м.Вінниця патрульною поліцією було складено адміністративні матеріали на 10-х водіїв, що знаходились за кермом у нетверезому стані. Про це у Facebook повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

Один із затриманих поводився найбільш зухвало.

Водія автомобіля Opel Vectra інспектори патрульної поліції помітили близько 01:00 на вул.Липовецькій. Водій здійснював маневри, не вмикаючи покажчиків повороту. Поліціянти спробували зупинити правопорушника, але на сигнали про зупинку чоловік ніяк не реагував та продовжував свій рух з численними порушеннями ПДР.

Інспектори продовжили переслідування і шляхом блокування автівки зупинили її на вул. Гонти. 38-річний кермувальник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти освідування чоловік спробував утекти, вчиняючи злісну непокору і виражаючись нецензурною лайкою.

Все ж втікача затримали та вмовили пройти освідування у медичному закладі. Проте безпосередньо в наркодиспансері він відмовився від проходження огляду.

У результаті чоловік отримав 4 постанови: за ч.2 ст.122 КУпАП — невикористання покажчиків повороту; за ст.122-2 КУпАП — не зупинка на вимогу; за ч.1 ст.126 КУпАП — непред’явлення документів; за ч.4 ст.126 КУпАП — позбавлення права керування.

А також 3 протоколи: за ст.130 КУпАП — керування напідпитку; за ст.173 КУпАП — дрібне хуліганство; за ст.185 КУпАП — злісна непокора працівникам поліції.

Решта спинених водіїв у нетверезому стані поводили себе спокійно.

(Еще нет голосов, оставьте первым)