Маск погрожує заборонити співробітникам користуватися iPhone: яка причина

Заява Маска вказує на потенційний конфлікт між двома технологічними гігантами / колаж УНІАН / фото скриншот, REUTERS

Власник SpaceX Ілон Маск погрожує своїм працівникам заборонити користуватися iPhone, якщо Apple інтегрує штучний інтелект OpenAI у свою операційну систему з міркувань безпеки. Таку заяву він зробив у своєму Х (раніше Twitter). 

«Якщо Apple інтегрує OpenAI на рівні ОС, то пристрої Apple будуть заборонені в моїх компаніях. Це неприйнятне порушення безпеки», — написав Маск. 

Водночас видання AXIOS повідомляє, що напередодні компанія Apple розрекламувала захист конфіденційності та безпеки служб штучного інтелекту, які вона надаватиме сама, і продемонструвала помітне діалогове вікно, яке запитуватиме користувачів, чи хочуть вони, щоб запит був перенаправлений на ChatGPT. Це відверто не сподобалось Ілону Маску і він заявив, що хоче захистити персональні дані своїх співробітників.

Відео дня

«Маск давно ворогує з виробником iPhone. Остання боротьба почалася ще минулого року, коли Apple призупинила рекламу на X, що належить Маску, після того, як мільярдер схвалив антисемітський пост», — йдеться у матеріалі. 

Останні новини про Ілона Маска — цікаво почитати

Як раніше писав УНІАН, Маск може піти з Tesla, якщо йому не схвалять зарплату розміром 56 млрд доларів. Акціонери повинні вирішити це питання вже 13 червня, аби не втратити гендиректора компанії. 

«Ми всі знаємо, що Ілон — один з найбагатших людей на планеті, і він залишиться ним, навіть якщо Tesla відмовиться від зобов’язань, які ми взяли на себе у 2018 році», — запевнила голова правління Tesla.

Також нещодавно стало відомо, що соціальна мережа X офіційно дозволила своїм користувачам публікувати порно. 

«Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати і споживати матеріали, пов’язані з сексуальною тематикою, за умови, що вони створюються і поширюються за взаємною згодою. Сексуальне вираження, візуальне або письмове, може бути законною формою художнього самовираження», — кажуть у X.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *