McDonald’s на Центральному вокзалі Києва зачиняють: в чому причина і коли знову відкриють

Фото: McDonald’s на Центральному вокзалі Києва зачиняють до листопада (Getty Images) Автор: Дмитро Левицький

У Києві на реконструкцію зачиняється McDonald’s на Центральному вокзалі. Він припинить свою роботу вже сьогодні, 1 червня.

По це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу McDonald’s.

«Ремонтні роботи планують завершити до листопада цього року, тож поки заклад оновлюватиметься, клієнти можуть зробити замовлення у двох ресторанах McDonald’s, розташованих на Південному вокзалі всього у 600 та 800 метрах від Вокзальної площі — на вулиці Січеславська, 6 та Георгія Кірпи, 5а», — заявили в прес-службі.

Як розповіли в McDonald’s, після реконструкції в закладі на Вокзальній площі буде новий дизайн залу на 193 місця і велика тераса на 88 місця.

«Для зручного замовлення працюватимуть 11 двосторонніх терміналів самообслуговування, а також ресторан стане першим закладом McDonald’s в Україні із пасажирським ліфтом для переміщення між першим і другим поверхом, з якого відкриватиметься вид на площу», — додали в прес-службі.

McDonald’s в Україні

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ заклади McDonald’s тимчасово припиняли роботу в Україні. Ресторани McDonald’s знову відкрили свої двері для українців лише у 2023 році.

А вже у березні 2024 року в McDonald’s заявили про наміри відкрити ресторани в Ужгороді та Чернівцях.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *