Мер Баштанки вважає, що на нього скоїли замах через проукраїнську позицію

Ексклюзив Міський голова Баштанки на Миколаївщині Олександр Береговий припускає, що замах на його життя — це була помста за проукраїнську позицію і за те, що пріоритети міської влади нині полягають у допомозі ЗСУ, а не у вирішенні комунальних проблем.

Про це Олександр Береговий сказав у ексклюзивному коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Тим, що сталося, займаються правоохоронні органи. Я можу лише припустити, що це була помста за мою проукраїнську позицію і за те, що пріоритети міської влади нині полягають у допомозі ЗСУ. Вже цього року, попри складнощі з наповненням міського бюджету, міська громада виділила на допомогу Силам оборони 25 млн грн. І ця робота триває», — сказав міський голова.

Він також зазначив, що у Баштанці є люди, які хочуть, щоб кошти з бюджету йшли насамперед на вирішення побутових проблем, таких як вода, світло тощо. Але позиція мера незмінна: спочатку допомога ЗСУ – потім усе інше.

За словами Берегового, йому безпосередньо ніхто не погрожував, хоча в соцмережах регулярно з'являються брудні наклепи.

«Ці люди бояться прийти і висловити свої претензії в очі – вони ховаються за псевдонімами», — каже мер.

Він також розповів про деталі вчорашнього, 16 липня, інциденту: приїхав додому, поставив у дворі автомобіль, зайшов у дім — і через кілька хвилин пролунав вибух.

«Він був досить сильний, мене, дружину і дітей оглушило, але всі живі і не поранені, все нормально», — зазначив Береговий.

За його словами, подібний замах на його життя стався вперше. Охорони у нього немає, але і після цього випадку він не збирається звертатися, щоб йому її надали.

Як повідомлялося, у місті Баштанка Миколаївської області кинули вибуховий пристрій на подвір’я мера – поліцейські встановлюють обставини та розшукують причетних до скоєння злочину.

Жителі м.Баштанки на Миколаївщині, озброєні стрілецькою зброєю, мисливськими рушницями і «коктейлями Молотова», зупинили колону російської бронетехніки і не дали окупувати своє місто та просунутися вглиб України. Відтоді вислів «Пофіг танки – ми з Баштанки» розлетівся країною і став крилатим.

Фото: nikvesti.com

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *