На Буковині розшукують водійку, яка збила 7-річну дівчинку і втекла

Поліцейські Чернівецької області розшукують водійку автомобіля "Renault Megane", яка в Хотині збила 7-річну дівчинку та втекла із місця аварії. Дитину із численними травмами госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає Укрінформ.

"Аварія трапилася вчора, 7 жовтня, у Хотині. У результаті ДТП 7-річна місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Кермувальниця автомобіля «Renault Megane» втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби. Після наїзду на дитину водійка легковика зіткнулася з огорожею, покинула транспортний засіб та наразі переховується від правоохоронців. На розшук жінки орієнтовано всі наряди поліції області", — йдеться у повідомленні.

Наразі на території Чернівецької області правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію.

На Буковині розшукують водійку, яка збила 7-річну дівчинку і втекла

У результаті аварії 7-річна дівчинка отримала численні травми – медики госпіталізували її до районної лікарні для надання допомоги.

"За результатами оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля «Renault Megane», на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин, яка наразі обґрунтовано підозрюється у скоєнні наїзду на пішохідку", — зазначили у поліції.

Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

Відомості про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушниці.

Водночас поліцейські звертаються до мешканців, які стали свідками цієї аварії чи володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікачку, з проханням терміново звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію "102".

Як повідомлялося, у Київській області неподалік села Єрківці Бориспільського району в ДТП з маршрутним автобусом та легковим автомобілем загинула людина, ще четверо постраждали.

Фото: Нацполіція

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *