На Черкащині 10 сімей захисників отримали ключі від квартир

Фото У місті Золотоноша на Черкащині 10 сімей захисників України отримали ключі від квартир. У заході взяла участь віцепрем’єр Ірина Верещук.

Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає Укрінформ.

«Разом із керівником Мінветеранів Олександром Порхуном віцепрем’єрка Ірина Верещук взяла участь у заході з передачі квартир Захисникам у місті Золотоноша на Черкащині… Сьогодні ключі від квартир отримали перші 10 сімей», — йдеться у повідомленні.

На Черкащині 10 сімей захисників отримали ключі від квартир

Зазначено, що цей благодійний проєкт реалізується за співпраці Черкаської ОВА і передового бізнесу області. Реконструкцію та ремонт квартир із подальшою передачею у власність сімʼям захисників здійснено за фінансової підтримки благодійного фонду «Відновлення — Черкащина».

На Черкащині 10 сімей захисників отримали ключі від квартир

Верещук подякувала очільнику Черкаської ОВА Ігорю Табурцю і представникам бізнесу, які долучилися до реалізації проєкту.

«Це гарний приклад співпраці регіональної влади та бізнесу на ветеранському напрямку. Взяли й зробили!» — підкреслила віцепремʼєрка.

Як повідомляв Укрінформ, у Хмельницькому у травні цього року з нагоди Дня Героїв майже пів сотні захисників отримали від громади відзнаки, ряд із них — квартири та житлові сертифікати.

Фото: Мінреінтеграції

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *