На деокупованій Харківщині рекомендують не відвідувати кладовища на Великодні свята

У Харківській ОВА рекомендують не відвідувати кладовища на деокупованих територіях області.

Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він зауважив, що питання щодо запровадження додаткових заходів безпеки під час великодніх днів на Харківщині розглянули на Раді оборони області.

«Окремо наголошуємо на рекомендації не відвідувати кладовища на деокупованих територіях області. Всі вони потенційно небезпечні та засмічені вибухонебезпечним предметами. На районних радах оборони будуть розглянуті обмеження відвідування кладовищ по північних територіях Богодухівського та Харківського районів, східному напрямку Куп'янського району, Вовчанського напрямку Чугуївського району, Борівського напрямку Ізюмського району. Якщо актів про розмінування кладовищ немає, будуть ухвалені відповідні заборони про відвідування», — йдеться в дописі.

За словами посадовця, час комендантської години залишається незмінний: із 23:00 до 5:00, але підрозділи Національної поліції працюватимуть у посиленому режимі, аби забезпечувати правопорядок.

«Закликаємо усіх бути максимально уважними та обережними. Адже, як бачимо, ворог підступно обстрілює населені пункти посеред дня, коли цивільні перебувають на вулицях міст. Просимо уникати місць масового скупчення і повести великодні свята вдома в родинному колі. Не ігноруйте сигнали тривоги та відповідально ставтеся до власної безпеки», — наголосив начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області за минулу добу російська армія здійснила обстріли близько 15 населених пунктів.

Фото: Getty Images

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *