На Дніпропетровщині знову підпалили авто військового

У місті Кам’янське Дніпропетровської області пізно ввечері 4 липня невідомі підпалили автомобіль військовослужбовця.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, передає Укрінформ.

“Вчора пізно ввечері у Кам’янському стався ще один підпал машини військового… Правоохоронні органи роблять все належне, щоб знайти винних у цих злочинах”, — заявив Білоусов.

Він закликав жителів міста допомогти поліції.

“Такі злочини – обурюють. Всі ми разом докладаємо зусиль для того, щоб допомогти нашим захисникам – Збройним силам України… Тому будь-які дії, спрямовані на руйнування єдності фронту та тилу, приречені на провал. За кожен злочин обов’язково доведеться відповідати перед законом. І це покарання може виявитися дуже важким”, — наголосив Білоусов.

Раніше ЗМІ повідомляли, що ввечері 26 червня на вулиці Гайдамацькій у місті Кам’янське стався підпал автомобіля військовослужбовця. Вогонь пошкодив моторний відсік, торпедо та лобове скло мікроавтобуса Volkswagen.

Як повідомляв Укрінформ, у червні у Дніпрі Служба безпеки України та Національна поліція затримали групу зловмисників, які на замовлення спецслужб Російської Федерації готували підпали транспорту військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *