На Харківщині через наїзд на протитанкову міну загинула родина з шести осіб — поліція

Родина, яка напередодні підірвалася у Харківському районі, рухалася автомобілем ґрунтовою дорогою через ліс і наїхала на російську протитанкову міну ТМ-62П.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

“Харківська сім'я поверталася з дачі додому — на ґрунтовій дорозі в лісі їхня машина підірвалася на ворожій міні. Водій вирішив скоротити дорогу від садового товариства до міста та неподалік окружної дороги звернув до лісу. Все сталося неподалік Циркунів, біля міського цвинтаря. Автівка підірвалася на ворожій, попередньо, протитанковій російській міні ТМ-62П і загорілася”, — розповів Болвінов.

За його даними, чоловік віз у “Жигулях” свою сестру з двома її дорослими дітьми та двома маленькими онуками.

“Вибух був такої сили, що людей розкидало з автомобіля в різні боки. Тіло старшого хлопчика сильно обгоріло, його дядька довелося збирати по фрагментах. А молодшу двомісячну дівчинку й досі не знайшли. Для ідентифікації загиблих знадобиться аналіз ДНК. Слідчо-оперативна група продовжує роботу на місці, тривають пошуки”, — зазначив керівник слідства.

Він закликав жителів регіону, особливо деокупованих територій, не пересуватися лісосмугами, ґрунтовими дорогами.

“Це страшна трагедія, загинуло одразу шестеро людей з однієї родини, втрачені життя дітей”, — додав Болвінов.

Як повідомлялося, родина підірвалася на міні поблизу Циркунів у Харківському районі. За свідченнями родичів, у автомобілі перебували шестеро людей.

Раніше було відомо про п'ятьох загиблих.

Фото: Сергій Болвінов, Фейсбук

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *