На Харківщині чоловік підірвався на вибухівці і загинув

У Васищевому Харківської області внаслідок підриву на невідомому вибухонебезпечному предметі у лісосмузі загинув 44-річний чоловік.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної військової державної адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, вночі 18 жовтня, о 02:13, у с. Щербаки російський безпілотник «Ланцет» вдарив по автомобілю на автошляху Харків — Богодухів — Охтирка.

Вчора у Старому Салтові Чугуївського району російський КАБ вдарив по мосту через Сіверський Донець, влучив у воду. Інформація про постраждалих не надходила.

У с. Бугаївка Чугуївського району внаслідок удару КАБ пошкоджена будівля ресторану, одне з приміщень комплексу зруйноване повністю.

Як зазначив Синєгубов, на Харківському напрямку сталося сім бойових зіткнень з російськими загарбниками. Шість атак відбиті в районі Стариці, триває ще один бій.

На Куп’янському напрямку росіяни 16 разів намагались витіснити українські підрозділи із займаних позицій поблизу Голубівки, Степової Новоселівки, Колісниківки, Лозової, Вишневого та Надії. Три атаки досі тривають.

За добу з Купʼянського та Борівського напрямків евакуювали 245 людей, зокрема 29 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, Синєгубов заявляє, що на Куп’янському напрямку розширюється зона активних бойових дій, жителям радять евакуюватися.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *