На Харківщині продовжили комендантську годину у 201 населеному пункті

На Харківщині збільшення комендантської години стосуватиметься не двох громад, як було оголошено напередодні, а п'яти районів: вона триватиме з 17.00 до 9.00 у 201 населеному пункті.

Про це повідомив у телемарафоні "Єдині новини" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Коли ми говорили про дві громади, це був лише початок. Насправді у 5 районах, це 201 населений пункт, будемо посилювати комендантську годину. Це було рішення Ради оборони області", — зазначив Синєгубов.

Йдеться про 11 населених пунктів Ізюмського району, 37 — Чугуївського, 41 — Харківського, 42 — Богодухівського та 73 — Куп‘янського районів.

За словами начальника ОВА, це робиться у зв'язку з активізацією протидії диверсійно-розвідувальним групам противника і роботою українських спецслужб.

Разом із тим, продовжується евакуація з прикордонних населених пунктів та таких, які перебувають під постійними обстрілами і дроновими атаками, як от Куп'янськ. Наразі вже вивезено 14 тис. людей, з них більше тисячі дітей. Потребують евакуації ще близько 70 родин з дітьми: їх не завжди вдається знайти за звичними адресами.

Як повідомляв Укрінформ, з 12 серпня у Дергачівській та Липецькій громадах Харківського району Харківської області встановили комендантську годину тривалістю з 17.00 до 9.00

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *