На Харківщині за добу росіяни пошкодили 12 будинків, троє поранених

У Харківській області за добу внаслідок російських обстрілів пошкоджені 12 будинків, пошта, клуб та адміністративний будинок, троє людей зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

У дачному селищі Родичі Харківського району під час прогулянки 7-річний хлопець підняв вибуховий пристрій (попередньо міну «пелюстка»), який здетонував та завдав тілесні ушкодження. Дитину госпіталізували.

У селі Білий Колодязь Чугуївського району Вовчанської територіальної громади внаслідок удару БПЛА пошкоджено приватний будинок.

У Слатиному Дергачівської територіальної громади внаслідок авіаобстрілу пошкоджено 11 житлових будинків. Постраждала жінка.

У Симинівці Чугуївського району внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю пошти, клубу, магазину та будівлю старостинського округу.

У Курилівці Куп’янського району внаслідок обстрілу отримав поранення чоловік, його госпіталізували до медичного закладу.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося шість бойових зіткнень. Українські війська стали на заваді чотирьом атакам росіян у районі Вовчанська. Відбиття ще двох штурмових дій ворога в районах Вовчанська та Липців триває, зауважив очільник ОДА.

Як підкреслив Синєгубов, на Купʼянському напрямку кількість бойових зіткнень збільшилася до 12. Сили оборони відбили вісім ворожих атак поблизу Синьківки, Степової Новоселівки та Піщаного, ще чотири боєзіткнення продовжуються.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 9,73 га території, знищили 454 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, за словами Синєгубова, у Вовчанську залишаються близько 50 жителів, а кількість загиблих від обстрілів та убитих російськими військами може йти на десятки.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *