На Харківщині за добу внаслідок ударів РФ загинули двоє людей, ще 28 постраждали

У Харківській області минулої доби внаслідок російських ударів двоє людей загинули, ще 28 зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, по Куп’янську росіяни били двічі за минулу добу, постраждали дві жінки. Під час удару FPV-дрона був пошкоджений багатоквартирний будинок. Внаслідок обстрілу із РСЗВ горіла колишня інкубаторна, пошкоджені чотири приватні будинки.

У Куп'янську-Вузловому поранення отримала жінка. Внаслідок обстрілу горіла покрівля двоповерхової будівлі.

У с. Пристін внаслідок обстрілу горіла вантажівка.

За словами очільника ОДА, о 15:40 у Будах Харківського району сталось два влучання "Іскандерів" у землю поблизу залізничного вокзалу. 25 людей постраждали, з них двоє дітей — дівчинка віком 14 років та 9-річний хлопчик. Стан дівчинки середньої тяжкості, вона у лікарні.

Пошкоджені 26 житлових будинків, 9 адміністративних споруд, два автомобілі, будівля вокзалу, три допоміжні споруди та залізничне полотно. Загинули начальник Харківського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області Артем Костиря та поліцейський сектору реагування патрульної поліції Олексій Кощій.

Як додав Синєгубов у Телеграмі, за добу по Харківщині росіяни випустили 53 керовані авіабомби, дві ракети "Іскандер-М", один-FPV дрон та один БПЛА типу Shahed.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 13 липня російська армія завдала удару по залізничній інфраструктурі Харківської області, поранені п’ятеро працівників.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *