На Херсонщині розширили до 50 перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації

У Херсонській області розширено перелік населених пунктів, де оголошено обов’язкову евакуацію населення, до 50.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Спільно з начальником ГУ Нацполіції в Херсонській області Ігорем Королем ухвалили рішення розширити перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації населення… Всього — 50 населених пунктів, розташованих уздовж річки Дніпро», — написав очільник області.

Він зазначив, що серед цих населених пунктів: Шляхове, Томарине, Новоолександрівка, Гончарне, Новодмитрівка, Ромашкове, Першотравневе, мікрорайони Гідропарк та Нафтогавань Херсона (вздовж вул.Морської піхоти, а також прилеглих до неї вулиць та провулків).

Прокудін підкреслив, що російський терор посилюється, окупанти застосовують усю наявну зброю, активізували вони й використання дронів.

«На жаль, за останній місяць через ворожі удари фіксуємо вдвічі більше постраждалих серед мирних жителів, серед них — діти… Тож прошу всіх, хто залишається в громадах зі складною безпековою ситуацією, евакуюйтеся. Подбайте про життя дітей. Дайте їм змогу навчатися, розвиватися і жити у безпеці», — наголосив керівник ОВА.

Як повідомлялося, Херсонська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Фото: Олександр Прокудін / Телеграм

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *