На Херсонщині вибухотехніки знешкодили російську авіабомбу

Фото, відео На Херсонщині вибухотехніки поліції виявили та знешкодили російську авіаційну бомбу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Ворог не припиняє атакувати Херсонщину різними видами озброєння, в тому числі й авіаційними бомбами. Таку знахідку, що не здетонувала, виявили в полі неподалік одного з населених пунктів Милівської громади Бериславського району Херсонщини», – йдеться у повідомленні.

Керівник вибухотехнічного відділу поліції Херсонської області Володимир Перепелиця розповів, що виявлена авіаційна бомба ОФАБ-250 була у зведеному бойовому стані та мала великий заряд вибухової речовини, тож становила велику небезпеку для громади. Спеціалісти вирішили знешкодити її на місці з дотриманням усіх норм безпеки.

Підкреслюється, що завдяки злагодженій роботі вибухотехників поліції Херсонщини та їхніх колег із Кривого Рогу авіабомбу успішно знищили.

«Знищення небезпечного боєприпасу пройшло в штатному режимі, а наша Херсонщина стала трішечки чистішою», – зазначив Перепелиця.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін заявив, що деокуповане правобережжя Херсонщини планують розмінувати до кінця 2025 року.

Фото: Поліція Херсонщини

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *