На Київщині підготовка до опалювального сезону виконана на 80% — ОВА

У Київській обласній державній адміністрації заявили, що в області типова підготовка до опалювального сезону виконана на 80%.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Відбулось чергове засідання регіонального оперативного штабу з питань підготовки до опалювального сезону. Нарада відбулась під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка.

На Київщині підготовка до опалювального сезону виконана на 80% - ОВА

Фото: Київська ОВА

Під час засідання розглянули стан підготовки ЖКГ, заготівлі деревного біопалива, проведення робіт з належного утримання дерев поруч з лініями електропередач, повірки лічильників тощо.

Заслухали представників Пірнівської, Ірпінської, Тетіївської та Медвинської громад щодо стану підготовки до опалювального сезону. Додатково обговорили питання забезпечення безперебійного функціонування об'єктів критичної інфраструктури.

Обговорили підготовку до опалювального сезону освітніх закладів. Наразі продовжується робота з утеплення будівель закладів освіти, заміни вікон на енергозберігаючі.

В рамках підготовки до зими цього року заплановано відремонтувати 41 котельню та 53 системи опалення в освітніх закладах. Вже завершили ремонт 28 котелень та 43 систем опалення.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня у Києві, Київській, Дніпропетровській, Одеській та Донецькій областях введені екстрені відключення електроенергії.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *