На Київщині стався перелив води через дамбу

Фото, відео У Бориспільському районі Київської області стався перелив води через дамбу в районі третього, четвертого та пʼятого шлюзів, поліція забезпечує безпеку дорожнього руху.

Як передає Укрінформ, про це поліція Київщини повідомляє у Телеграмі.

“В межах Золочівської громади є факти переливу води на дамбі в районі третього, четвертого та пʼятого шлюзів”, — ідеться у повідомленні.

Правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини регулюють рух та попереджають водіїв щодо дотримання швидкісного режиму на вказаних ділянках дороги.

Водіїв просять враховувати дану обставину при плануванні поїздок.

На Київщині стався перелив води через дамбу

Як повідомив у Фейсбуці голова Золочівської громади Олександр Лазаренко, є переливання води на дамбі біля третього та четвертого шлюзів.

На Київщині стався перелив води через дамбу

"За інформацією керівників РВА, рівень води у Дніпрі протягом дня має понизитись. Питання щодо доцільності відкриття шлюзів вирішується", — зазначив Лазаренко.

Як повідомляв Укрінформ, до 25 квітня в Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області спостерігатиметься подальше затоплення заплав і понижених прирічкових територій через підвищену водність Дніпра.

Фото: поліція Київщини

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *