На Київщині вже розгорнули 145 пунктів незламності, де можна підзарядити гаджети

У Київській області через складну ситуацію зі світлом вже розгорнули 145 пунктів незламності, де можна підзарядити гаджети.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«На жаль, світло в оселях відсутнє тривалий час, тому ми маємо спільно зробити все, щоб люди могли в разі потреби підзарядити свої телефони та гаджети. На сьогодні в області вже функціонують 145 пунктів незламності», — сказав начальник КОВА Руслан Кравченко.

За його словами, у разі погіршення ситуації з електропостачанням, блекауту, погіршення погодних умов, виникнення надзвичайної ситуації на Київщині оперативно розгорнуть додаткові пункти незламності, зокрема 251 пункт органів місцевого самоврядування, 20 пунктів ДСНС, 198 пунктів незламності відповідального бізнесу, 1 пункт незламності АТ «Укрзалізниця».

Кравченко також доручив для належної роботи пунктів забезпечити запаси пального для генераторів.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Міненерго, починаючи з суботи, 8 червня, у тестовому режимі буде введено новий порядок застосування графіків погодинних відключень. За розрахунками міністерства, кількість черг буде меншою; це дасть змогу забезпечити більшу кількість годин із світлом.

Скриншот з відео

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *