На Київщині збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян

У Київській області збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян, станом на 18:00 це 19 приватних, один багатоквартирний будинок, дитячий садок, декілька нежитлових будівель, а також лінії електропередач.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, внаслідок атаки постраждали двоє людей. Жінку та чоловіка з численними пораненнями кінцівок та осколковими пораненнями доставили до лікарні. «Жінку прооперовано, вона перебуває в реанімаційному відділенні. Чоловік лікується у травматологічному відділенні. Їм надається вся необхідна медична допомога», — додав Кравченко.

На Київщині збільшилася кількість об’єктів, пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян

Крім того, підкреслив голова ОДА, наразі збільшилася кількість пошкоджених об’єктів. Станом на 18:00 – це 19 приватних будинків у двох районах області, один з яких знищено вщент. Також пошкоджено низку квартир в одному багатоквартирному будинку. В усіх житлових об’єктах вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни.

За його словами, уламками також пошкоджено дитячий садок – вибиті вікна та двері, а також сім автомобілів, декілька нежитлових будівель, лінії електропередач.

«Енергетики вже повернули світло усім споживачам, де через нічну атаку була відсутня електроенергія», — поінформував Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, уламки російських дронів і ракет впали у чотирьох районах Київської області, є пошкоження.

Фото: Поліція Київської області

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *