На Кіровоградщині викрили ворожих інтернет-агітаторів

У Кіровоградській області викрили чергових інтернет-агітаторів, які чекали на перемогу РФ у війні проти України.

Про це повідомляє Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Кіберпідрозділом Управління припинено антиукраїнську діяльність інженера-конструктора радіоелектронної апаратури місцевого підприємства та мешканки Кіровоградської області, які у месенджері «Telegram» виправдовували збройну агресію РФ проти України та закликали поділити Україну між Росією і Європою", — йдеться у повідомленні.

На Кіровоградщині викрили ворожих інтернет-агітаторів

Зазначається, що у своїх постах зловмисники стверджували, що Закарпаття та Львівська область ніколи не були українськими землями, тому їх необхідно віддати Європі.

На Кіровоградщині викрили ворожих інтернет-агітаторів

Під час проведених обшуків за місцями проживання фігурантів виявили та вилучили мобільні пристрої з доказами їх протиправної діяльності. Слідчим відділом Управління, фігурантів повідомлено про підозру за ч.2 ст.436-2 та ч.1 ст.110 КК України.

Розслідування проводили співробітники Управління СБУ в Кіровоградській області за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України затримала жительку Олександрії Кіровоградської області, яка за завданням росіян підпалила автомобіль бійця Національної гвардії та готувала диверсії проти територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *