На платформі Маска «X» дозволили публікувати порно

У Twitter тепер можна публікувати матеріали 18+ / фото ua.depositphotos.com

Соціальна мережа X (раніше Twitter) офіційно дозволила своїм користувачам розміщувати контент для дорослих.

Як повідомляє TechCrunch, у соцмережі й до цього публікували матеріали 18+, оскільки її правила прямо не забороняли, але й не дозволяли це. Користувачі мають вказувати, що їхні повідомлення містять делікатні матеріали. Неповнолітні та ті, хто не вказав дату народження у своєму профілі, не будуть їх бачити.

«Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати і споживати матеріали, пов’язані з сексуальною тематикою, за умови, що вони створюються і поширюються за взаємною згодою. Сексуальне вираження, візуальне або письмове, може бути законною формою художнього самовираження», — кажуть у X.

Відео дня

Зазначається, що нові положення можуть дозволити соціальній мережі створювати сервіси, орієнтовані на контент для дорослих, — наприклад, конкурента сервісу OnlyFans.

Соцмережа X: інші новини

Нагадаємо, що в жовтні 2022 року американський мільярдер Ілон Маск купив Twitter, після чого звільнив низку директорів і значну частину співробітників. Нещодавно соціальну мережу повністю перевели на адресу X.com.

Минулої осені, після нападу ХАМАС на Ізраїль, Apple, Disney, Comcast, Lionsgate і Paramount Global заявили, що перестануть купувати рекламу в X через зростання антисемітських висловлювань.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *