На Прикарпатті створюють реабілітаційний центр

У Богородчанській громаді на Прикарпатті з допомогою міжнародних організацій створюють медичний реабілітаційний центр. Для цього громада придбала триповерхове приміщення.

Про це в Івано-Франківську на пресконференції повідомив голова Богородчанської селищної громади Ростислав Заремба, передає кореспондент Укрінформу.

«В селі Старуня ми придбали триповерхове приміщення, колишній адміністративний центр, площею 1600 кв. м, щоб там створити центр реабілітації. Ми зробили проєктно-кошторисну документацію, провели перемовини з міжнародними організаціями і отримали, попередньо, домовленість про те, що вони візьмуть на себе певні етапи будівельних робіт, щоб реалізувати проєкт. Ми це зробимо», — запевнив Заремба.

За його словами, вартість проєкту становить близько 70 млн грн. Медичний реабілітаційний центр планують звести на 70 місць. Для цього у будівлі планують добудувати ще один поверх. Очікується, що сюди приїжджатимуть військові з родинами.

«У центрі будуть і фізичні процедури, і соціально-психологічна реабілітація», — додав Заремба.

Він зауважив, що на проєктно-кошторисну документацію реабілітаційного центру з місцевого бюджету Богородчанської громади скерували 1,4 млн. грн.

Як повідомлялось, у Львові відкрили дитяче реабілітаційне відділення Unbroken Kids з басейном і VR-технологіями.

Фото: АрміяInform

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *