На Тернопільщині ліквідували ще один канал виїзду чоловіків за кордон

Фото У Тернопільській області ліквідували ще один канал нелегального виїзду чоловіків призовного віку за кордон, який організувала 53-річна жителька міста Чортків.

Про це повідомило у Фейсбуці Управління СБУ у Тернопільській області, передає Укрінформ.

“У результаті комплексних заходів Служби безпеки та Національної поліції на Тернопільщині ліквідовано ще один канал нелегального виїзду за межі України чоловіків призовного віку”, — йдеться в повідомленні.

На Тернопільщині ліквідували ще один канал виїзду чоловіків за кордон

Зазначається, що 53-річна жителька містка Чортків допомагала ухилянтам укладати фіктивні шлюби з жінками зі встановленою групою інвалідності. Завдяки цьому чоловіки безперешкодно могли їхати у “весільну подорож” в країни ЄС, з якої в Україну поверталися лише їхні дружини. Потім організаторка допомагала цим жінкам розлучитися.

На Тернопільщині ліквідували ще один канал виїзду чоловіків за кордон

Нині зловмисниці повідомили про підозру за ч. 2 ст. 332 (сприяння вчиненню незаконного переправлення осіб через державний кордон України вчиненому за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Під час обшуку у помешканні правопорушниці виявлено та вилучено мобільний телефон з доказами протиправної діяльності.

У поліції поінформували, що за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України підозрюваній загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині прикордонники викрили подружжя, яке незаконно перевозило чоловіків за кордон.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *