На Тернопільщині відбувся форум «Інновації для майбутнього України»

Фото На Тернопільщині презентували новітні технології та розробки під час першого науково-технічний форуму-виставки “Інновації для майбутнього України”.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Тернопільської ОВА В'ячеслав Негода, передає Укрінформ.

"Мета зустрічі — створити платформу для обміну ідеями та технологіями у сфері оборони. Це сприятиме налагодженню партнерств між малими виробниками, волонтерськими ініціативами та військовими структурами, що дозволить ефективніше реагувати на потреби української обороноздатності", — йдеться у повідомленні.

"Виклики, які зараз стоять перед Україною, зобовʼязують шукати інноваційні рішення для перемоги над ворогом. А схожі форуми можуть у цьому неабияк допомогти. Маємо розуміти наші можливості та максимально їх використовувати задля збільшення виробництва необхідної техніки та підтримки інновацій у сфері науки. Ми повинні організувати роботу так, щоб був результат", — зазначив Негода.

Він оглянув виставку, де представили новітні технології та розробки, що можуть суттєво посилити обороноздатність України.

"ОВА продовжить діалог з бізнесом, науковцями, військовими та іншими, щоб знайти прийнятні та ефективні форми взаємодії для досягнення поставлених цілей. Адже сьогодні кожен зацікавлений в перемозі України над ворогом", — підкреслив Негода.

Як повідомляв Укрінформ, у Тернопільській ОВА презентували пріоритетні напрямки розвитку області.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *