На вихідних в Україні буде тепло і без опадів, прогріє до +18°

Погода Погода в Україні на вихідних 26-27 жовтня буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу по всій Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. Удень на сході стовпчики термометрів піднімуться до +9…+11 °С, на решті території – до +12…+15 °С (на Закарпатті – до +16…+18 °С). Уночі в західних регіонах, Сумській і Харківській областях термометри покажуть близько 0 °С.

У неділю у східних областях очікується +9…+12 °С (уночі – близько 0 °С), у південних, центральних і північних регіонах – +12…+15 °С. На заході країни стовпчики термометрів покажуть приємні та незвично високі для кінця жовтня +15…+18 °С. Опадів синоптики не прогнозують, але небо буде переважно хмарним.

Новий тиждень розпочнеться з невеликих дощів у Сумській, Харківській та Полтавській областях, мешканцям інших регіонів України парасольки не знадобляться. У східних областях країни у понеділок очікується +12…+14 °С (у Луганській та Донецькій – +10…+12 °С), у центральних і північних – +13…+16 °С. Найтеплішою, хоч і хмарною, погода на початку тижня буде в західних і південних регіонах – повітря тут прогріється до комфортних +15…+18 °С.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *