На Вінниччині після ліквідації пожежі загинув молодий рятувальник

У Вінницькій області під час пожежі загинув 22-річний рятувальник. Як повідомляє ГУ ДСНС у Вінницькій області, це прапорщик із с. Якушинці Анатолій Слободянюк.

Учора, 28 липня, близько 17:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що  за межами с. Рибаче Літинського району горить суха трава. На місце події одразу було направлено рятувальників ДПРЧ-7 селища Літин та черговий караул групи пожежно-рятувальних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Вінницькій області. На момент прибуття бійців ДСНС на полі поблизу зазначеного населеного пункту вогнем було охоплено пожнивні залишки. Рятувальники запобігли перекиданню полум’я на розташований поблизу лісовий масив. І близько 19:30 пожежа була ліквідована.

Після ліквідації пожежі у рятувальника пожежно-рятувального відділення в с. Якушинці  Анатолія Слободянюка погіршилося самопочуття, після чого йому було викликано карету швидкої допомоги. Парубка доставили в лікарню з попереднім діагнозом “отруєння продуктами горіння”. О 23:15 рятувальник помер у реанімаційному відділенні медичного закладу. Наразі причини смерті бійця ДСНС з’ясовують експерти.

(Еще нет голосов, оставьте первым)