На Вінниччині сталась моторошна ДТП, внаслідок якої загинуло 4 людини

Сьогодні, 23 липня, близько 05:30 на трасі М-12 біля села Громадське Літинського району, що на Вінниччині, сталась моторошна ДТП за участю вантажного автомобіля. Внаслідок аварії загинуло 4 людей, стільки ж — травмовані. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ НП Вінницької області.

За попередніми даними, в салоні автомобіля OPEL Zafira, який зіткнувся з вантажним автомобілем MAN, перебувало семеро людей. Четверо пасажирів легковика загинули. Водії обох транспортних засобів та ще двоє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та наразі госпіталізовані.


Після зіткнення вантажівка виїхала за межі проїжджої частини дороги та перекинулась. На місці події працює слідчо-оперативна група ГУ НП та експерти .

Обставини та причини автопригоди з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачене покарання — до 10 років позбавлення волі.


Наразі поліціянти встановили, що внаслідок ДТП загинули 21-річний житель Тернополя та дві мешканки Хмельницького віком 30 і 36 років. Особа ще однієї загиблої встановлюється.


За даними поліції, 24-річний водій мінівену, житель Хмельницької області, та двоє його пасажирів, 21-річна хмельничанка та 24-річний житель Одеської області, госпіталізовані. Відомо також, що за кермом вантажівки перебував 22-річний житель Львівської області. Він рухався в напрямку м. Вінниці та тілесних ушкоджень не отримав.

(Еще нет голосов, оставьте первым)