На Вінниччині засуджений, який 2 тижні тому втік з місця позбавлення волі, здійснив напад з ножем на дівчину

Через два тижні у Вінницькій області вдалося затримати засудженого, який втік з поселення. Невідомо, скільки б ще чоловік переховувався від поліції, якби не пішов на новий злочин. У парку села Ободівка Тростянецького району він здійснив напад з ножем на 19-річну дівчину.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 25-річний ув’язнений 5 липня втік з поселення, яке розташоване на території Ладижинської птахофабрики. Зазначається, що він відбував покарання за вчинення розбою. Увесь цей час проводились пошуки втікача, але безуспішно. З часом з’ясувалося, що він пішки прийшов в Ободівці, знайшов занедбаний будинок і оселився в ньому. У нічний час чоловік виходив на пошуки їжі, а саме: крав овочі з городів селян та ловив рибу в місцевому ставку.

В Ободівці Тростянецького району зловмисник переховувався два тижні. Проте, у вівторок, 16 липня, близько дев’ятої години вечора в місцевому парку невідомий з ножем накинувся на 19-річну дівчину. В результаті нападу жертва отримала травми передпліччя і стегна. Дівчину госпіталізували в хірургічне відділення районної лікарні. В нападнику вона впізнала втікача.

Затримати зловмисника вдалось 19 липня. За словами затриманого, він хотів забрати у дівчини гроші, але вона зчинила галас. З переляку чоловік порізав жертву і кинувся навтьоки.

Крім попереднього терміну ув’язнення за розбій, чоловікові тепер доведеться нести покарання за втечу з місця позбавлення волі й хуліганство із застосуванням холодної зброї, за що передбачено до 7 років ув’язнення.

(Еще нет голосов, оставьте первым)