На Волині чоловік підірвав гранату на подвір’ї сусідів, постраждало подружжя

Фото У місті Камінь-Каширський Волинської області 43-річний чоловік підірвав гранату на подвір’ї сусідів, унаслідок чого постраждали двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Нацполіції Волинської області.

"До поліції надійшло повідомлення про вибух гранати у Камінь-Каширському, внаслідок якого постраждало подружжя. Виїхавши на місце події, правоохоронці зʼясували, що 43-річний місцевий мешканець, який нині перебуває за рішенням суду під цілодобовим домашнім арештом, прийшов на подвір’я до своїх сусідів. Під час конфлікту з ними він взяв гранату та кинув її. Граната здетонувала, внаслідок цього чоловік та жінка отримали тілесні ушкодження", — йдеться в повідомленні.

На Волині чоловік підірвав гранату на подвір’ї сусідів, постраждало подружжя

Зазначається, що зловмисник з місця події зник. Поліцейські оперативно розшукали його та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України Співробітники управління вибухотехнічної служби вилучили рештки боєприпасу та скерували його для проведення необхідних експертиз. Наразі також встановлюється, де правопорушник взяв гранату.

На Волині чоловік підірвав гранату на подвір’ї сусідів, постраждало подружжя

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство та незаконне поводження з боєприпасами.

У поліції додали, що зловмисник є фігурантом у справі про тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали в одному з житлових кварталів Деснянського району столиці порушника, який 29 червня близько 1-ї години ночі підірвав ручну гранату. Вибухом пошкоджені 11 автомобілів, люди не постраждали.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *