На Волині ліквідували канал ввезення в Україну фальсифікованих ліків з РФ і Білорусі

Фото У Волинській області перекрили нелегальний канал ввезення в Україну фальсифікованих медичних препаратів виробництва Росії та Білорусі.

Про це повідомив у Фейсбуці Офіс генерального прокурора, передає Укрінформ.

"За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ліквідовано канал нелегального ввезення в Україну фальсифікованих медичних препаратів російського та білоруського виробництва", — ідеться в дописі.

За даними слідства, схему ввезення фальсифікату через Польщу й подальшого збуту налагодив волинянин зі спільниками. Реалізовувались підроблені ліки через інтернет-магазини, соціальні мережі та канали у месенджерах.

Під час проведених санкціонованих судом обшуків за місцями зберігання медпрепаратів та проживання фігурантів правоохоронці вилучили російські та білоруські медикаменти, грошові кошти в різній валюті еквівалентом понад 2 мільйони гривень, чорнові записи, товарно-транспортні накладні про поштові відправлення лікарських засобів.

Слідчі дії проводилися у межах кримінального провадження за фактом придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту і збуту фальсифікованих лікарських засобів (ч. 1 ст. 321-1 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, у Київській і Миколаївській областях правоохоронці викрили мережу підпільних фабрик з виробництва сигарет.

Фото: ОГП

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *