На Запоріжжі одночасно будують шість підземних шкіл, першу планують відкрити у жовтні

У Запорізькій області наразі одночасно будують шість підземних шкіл, першу планують відкрити у жовтні.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» сказав начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

«Наразі ми одночасно будуємо шість підземних шкіл…Ми розраховуємо, що перші школи приймуть своїх учнів в кінці жовтня, така в нас амбітна мета. І сьогодні, згідно з графіком, ми бачимо, що цей план нам може вдатись», — сказав очільник області.

Він зазначив, що серед цих шкіл є ті, які в стадії більшої готовності, є ті, які в стадії меншої готовності. Є, наприклад, ті, будівництво яких розпочато тільки на минулому тижні.

За словами Федорова, підземні школи будуються не лише у Запоріжжі, а й у сільських громадах, таких як Кушугумська, Широківська, Біленьківська.

«Безпечні школи — це пріоритет, який маємо точно виконати для наших мешканців до кінця року», — підкреслив керівник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, Запорізька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог тероризує жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Фото ілюстративне / nus.org.ua

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *