Нардеп Безугла критикує Сирського: Стефанчук пояснив, що за цим стоїть

Стефанчук прокоментував заяви Безуглої / колаж УНІАН, фото УНІАН, facebook.com/bezuhlamariana

Заяви нардепки Мар’яни Безуглої із критикою на адресу головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського є особистою думкою депутатки і не відображають позицію парламенту загалом. Про це заявив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук на брифінгу, повідомляє кореспондент УНІАН.

«Позицію Верховної Ради може представляти виключно Верховна Рада або, відповідно до Конституції, — голова Верховної Ради. Позицію комітету може представляти рішення комітету або голова комітету. Позицію фракції може представляти рішення фракції або голова фракції. Ніхто ні з цих осіб, ні з цих органів таких позицій стосовно ні Верховного головнокомандувача, ні Головнокомандувача, ні армії в цілому не висловлював», — запевнив Стефанчук.

Спікер «переконаний», що озвучена Безуглою позиція — «це особиста позиція народної депутатки».

Відео дня

«А що стосується взагалі роботи парламенту — ми неодноразово демонстрували, що ми готові зробити все необхідне для того, щоб боротьба наших Збройних сил, нашої армії проти агресора була успішною. Ми будемо це робити й на майбутнє», — сказав голова ВР.

Скандальні заяви нардепа Безуглої

Як повідомлялося, нардеп Мар’яна Безугла неодноразово робила гучні заяви, через які її звинувачували у дискредитації ЗСУ, просуванні російської пропаганди та розхитуванні внутрішньополітичної ситуації в Україні.

Безугла стала відомою після хвилі хейту на адресу Валерія Залужного, якого вона називала «золотим телям» та «ухилянтом». У розпал наступу російської армії у Харківській області вона звинуватила командування у відсутності фортифікацій на сході України.

Нещодавно Безугла знову потрапила у скандал, анонсувавши поїздку на передову, і у відповідь отримала від користувачів Facebook хвилю хейту.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *