Наступного тижня Apple «завалить» цілою низкою новинок: що очікувати

Apple оголосила тиждень Mac та інших новинок компанії / фото Apple Insider

Віцепрезидент Apple з маркетингу Грег Джосвіак на своїй сторінці в X повідомив, що «наступного тижня нас чекає захопливий тиждень анонсів, який почнеться в понеділок вранці».

У тизері, який розмістив Джосвіак, міститься згадка Mac, а також прикріплений короткий ролик, в якому іконка додатка Finder з macOS трансформується в логотип Apple.

Згідно з чутками, Apple має представити:

  • 14-дюймовий MacBook Pro на базі M4
  • 14-дюймовий і 16-дюймовий MacBook Pro з M4 Pro і M4 Max
  • iMac з M4
  • Mac mini з M4 і M4 Pro
  • Нові версії Magic Mouse, Magic Keyboard і Magic Trackpad.
  • За інформацією Bloomberg, Mac mini з M4 стане єдиним з майбутніх комп’ютерів Apple, який отримає помітні зміни в дизайні. Очікується, що новий Mac mini буде «розміром з коробку Apple TV», що зробить його найменшим настільним комп’ютером Apple.

    Відео дня

    Про MacBook Pro з процесором M4 Pro вже теж багато що відомо — ще на початку жовтня він якимось чином потрапив до рук російських блогерів. У продаж усі новинки надійдуть 1 листопада.

    Нагадаємо, раніше цього місяця Apple без зайвого шуму представила новий iPad mini. Компактний планшет обзавівся процесором A17 Pro під ШІ-можливості Apple Intelligence, але залишився в колишньому дизайні.

    Про першу презентацію Apple у 2025 році теж уже майже все відомо. На ній представлять MacBook Air з чипом М4, iPad Air і новий доступний iPhone SE, характеристики якого порадують навіть Android-юзерів.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *