Навіщо ви брешете і вводите глядачів ТВ в оману? — блогер

Ледь не пропустила момент, коли Тимошенко почала бути миротворчим дублером Савченко.

Отже, Юля поїхала до Вашингтону “обговорювати шляхи досягнення миру та відновлення територіальної цілісності України”. Пафосно, амбітно, лоскоче нерви президенту, чия прес-служба і МЗС ще не вирішили по зустрічах у Вашингтоні. Плюс, набиваємо собі ціну в очах внутрішнього споживача)

Знайшла на ньюзвані пропозицію, як Тимошенко замирюватиме Україну-РФ-фейкові республіки. Це лютий триндєць!

“Я переконана в тому, що закінчу цю війну як президент. Бо я, як абсолютна більшість людей у цій державі хоче цю війну завершити. Люди, які очолюють цю країну, не хочуть цю війну завершувати, і це наша велика біда. Вона їх влаштовує ця війна, це гарантія їх перебування у владі. А я вважаю, що війну треба і варто закінчувати, для цього треба фаховий переговорний процес у форматі Будапештського меморандуму”.

Для бабусі без Інтернету це шикарний рецепт і типу круте пояснення. Однак Юля явно бреше, бо навіть у примітивний Вікіпедії написано, що грантами меморандуму є Росія, США і Великобританія. При чому Росія уже три роки не хоче ніякого меморандуму, ніяких зустрічей, мало того кілька разів грубо порушила свої обіцянки: захопивши Крим, влаштувавши там референдум, увівши війська на Донбас.

Юля Володимирівна, навіщо ви брешете і вводите глядачів ТВ в оману?

Після активізації цієі жінки маю передчуття якоїсь фігні. Донбаських маріонеток Болотова і Третякова навряд би прибирали без необхідності. А тут рейтингова, популістична штучка різко лізе на ІНТЕР і ньюзван зі скандальними заявами і брехнею в стилі свого партійного номера один. Ох, не подобається все це.

Марина Данилюк-Ярмолаева

(Еще нет голосов, оставьте первым)