Названо 6 найкращих недорогих смартфонів за ціною-якістю: знайшлося місце навіть iPhone

Galaxy A15 однозначно один із найкращих недорогих смартфонів на ринку / фото Samsung

Оглядачі CNET розповіли, які недорогі телефони можна придбати на ринку в серпні 2024 року. Сьогодні навіть найдоступніші моделі оснащені дисплеєм із підвищеною герцовкою, оптимальним набором камер і «жирною» батарейкою.

У списку опинилися перевірені часом Google Pixel і Samsung Galaxy – і навіть знайшлося місце одній моделі iPhone. «Найдорожчий» смартфон у добірці обійдеться в $500, а найдешевший – близько $135.

  • Google Pixel 8A – найкращий андроїд до $500. Класичний «піксель» із найкращою камерою у своєму сегменті. Але у випадку з Pixel 8a виробник вивів свою доступну лінійку на новий рівень, який став ще ближчим до пристроїв преміум-класу. «Pixel 8A настільки хороший, що робить звичайний Pixel 8 майже неактуальним», йдеться в огляді.
  • OnePlus 12R – флагман за ціною середняка. Це пристрій для тих, хто не хоче переплачувати за топовий iPhone або Galaxy і замість нього хоче придбати просто потужний і надійний смартфон із флагманськими можливостями. Ви також отримуєте швидку зарядку 80 Вт, яка заряджає батарею до 100% всього за 30 хвилин.
  • Samsung Galaxy A03 – низька ціна, тривала підтримка. Коштуючи $135 це ідеальний смартфон для невимогливих користувачів, здатний впоратися з основними завданнями. Традиційно, Samsung не скупиться на оновлення і пропонує повні чотири роки підтримки, що нечувано для такого дешевого телефону.
  • iPhone SE (2022) — якщо дуже хочеться Айфон. Це суміш старого дизайну з сучасними функціями, включно з чипом A15 Bionic і підтримкою 5G. Це також один з небагатьох по-справжньому компактних смартфонів на ринку – дисплей у нього всього 4.7 дюйма.
  • Samsung Galaxy A15 5G – якщо бюджет не більше $200. Цей апарат відрізняється від інших наявністю AMOLED-екрану з роздільною здатністю Full HD+, батареї на 5000 мАг, яка заряджається з 0 до 50% за півгодини, та п’ятирічною підтримкою оновленнями.
  • Google Pixel 6A  найкраще співвідношення ціна-якість. З огляду на те, що на ринку вже доступні дві новіші моделі, хітовий Pixel 6a можна забрати з максимальною вигодою. При ціні 300 доларів він стає приголомшливою пропозицією, завдяки своїй чудовій підтримці програмного забезпечення.
  • Відео дня

    Названо 6 найкращих недорогих смартфонів за ціною-якістю: знайшлося місце навіть iPhone

    Google Pixel 8a (сьолва), Pixel 6a (праворуч)

    Свіже опитування показало, якими смартфонами користувачі Android і iPhone задоволені найбільше. Якщо у світі андроїд лідируючі місця займають складні моделі, то шанувальники Apple віддають перевагу раритетним компактним Айфонам.

    А якщо ви в пошуках смартфона, який не застаріє і через п’ять років, фахівці AnTuTu публікували рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв. Перші три місця посідають смартфони Nubia, OnePlus і Xiaomi.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *